Kurser

Boka kurser via elevcentralen eller ring vår reception.

Telefon: 08-7165504.

Första körlektionen? 
Innan du börjar köra med oss så behöver du skriva in dig som elev på skolan. Efter det så får du ett lösenord som gör att du kommer in på elevcentralen.

Vit bil från sidan från Ntrafikskola bakgrund vitt flerfamiljshus
Reco logo

För att boka kurser eller körlektioner finns tre alternativ. Är du inskriven på trafikskolan kan du logga in med dina inloggningsuppgifter och boka när som helst på dygnet, både från dator och mobil (app elevcentralen).  Vill du ringa och boka går det bra måndag – torsdag 10:00-18:00, fredag 10:00-15:00 08- 716 55 05.  Givetvis går det även bra att maila samt fråga om lediga tider, tänk på att nya bokningar sker löpande. Vi kan inte garantera att de lediga tiderna finns kvar, när du sedan kan bekräfta tiderna i mailet från oss.

Resurs bank -Låna spara, betala med hjälp av Resurs

Att skaffa körkort är en viktig milstolpe för många. För de flesta är körkortet lika med frihet – att kunna ta sig dit man vill och behöver, när som helst. Vägen till körkortet kan vara olika lång och kostsam. Ibland behövs en strategi för hur körkortet ska finansieras, vissa väljer att spara, andra att låna till sitt körkort. Här nystar vi ut några olika vägval.

Resurs bank logo
Man som sitter i bil med öppen dörr