Personbil

Boka via elevcentralen eller ring vår reception.

Telefon: 08-7165504.

Första körlektionen? 
Innan du börjar köra med oss så behöver du skriva in dig som elev på skolan.Efter det så får du ett lösenord som gör att du kommer in på elevcentralen.


Elevcentralen


Kontakta oss
Stegen till körkortet

  • Körkortstillstånd
  • Utbilda sig
  • Risk 1 & Risk 2
  • Teori & Körprov
  • Körkort


Ta reda på mer

Vad passar dig bäst?

Det beror på var i processen du befinner dig mot att ta körkort. N-trafikskola har en stor kunskapsbredd i vad vi kan hjälpa dig med. Efter önskemål skräddarsys en lösning för dig byggd på kunskap, erfarenhet och effektivitet. Hos oss kan du få hjälp att bygga upp din körning från grunden eller finslipa inför ett körprov.

Vi erbjuder utbildning på personbil med både manuellt och automatväxlad bil.

Större delen av dagens körkortsutbildningar är med manuellt växlade bilar. N-trafikskola har i dagsläget fem stycken manuellt växlade bilar av.

Varför ta körkort för automat? Många nya bilar på marknaden är automatväxlade. Vi på N-trafikskola anser att alla ska lyckas med att ta körkort, en del kan ha svårare med motoriken eller helt enkelt vill att det ska gå snabbare att nå mål. Oavsett anledning finns alternativet att ta körkort för automatväxlad bil hos oss. Vi har en Volkswagen Polo som automatväxlad bil. En grå liten bil som är väldigt lättkörd.

Behöver du genomföra riskettan eller risktvåan? Oavsett var du befinner dig på din väg mot körkortet, så kan vi på N-trafikskola hjälpa dig.

Resurs bank -Låna spara,
betala med hjälp av Resurs

Att skaffa körkort är en viktig milstolpe för många. För de flesta är körkortet lika med frihet – att kunna ta sig dit man vill och behöver, när som helst. Vägen till körkortet kan vara olika lång och kostsam. Ibland behövs en strategi för hur körkortet ska finansieras, vissa väljer att spara, andra att låna till sitt körkort. Här nystar vi ut några olika vägval.


Läs mer