Om oss på N trafikskola i Finntorp

Vi utgår alltid från eleven och försöker så gott det går göra utbildningen så effektiv och rolig som möjligt. Lär mer om oss på N Trafikskola här nedanför.

Om oss

N Trafikskola i Finntorp (tidigare Finntorps Trafikskola) har funnits i Finntorps Centrum sedan 1991, det gör oss till Nackas äldsta trafikskola. Vi är i dagsläget två trafiklärare som jobbar på skolan. Vi är ett gäng som brinner för att utbilda människor i att köra bil. Du kan läsa mer om oss och vilka vi är här under. Vi utgår alltid från eleven och försöker så gott det går göra utbildningen så effektiv och rolig som möjligt. Vi tror på att om något är roligt så är det också enklare att ta till sig. Hos oss finns det en bemanning på skolan som ingen annan trafikskola i Nacka kan erbjuda, körlektioner kan man ta mellan 07:00-19:00 mån- tors, 08:30-15:00 på fredagar. Kontoret har öppet mellan 11:30-18:00 måndag till torsdag. Vi bytte i början av 2014 till ny fräsch lokal bara några meter från den tidigare lokalen. Välkommen in!

Vi erbjuder körlektioner med både manuellt och automatväxlade bilar. Vi har Teorikurser, Böcker, Utrustning till bilen, Handledarkurser, Riskutbildningar och Intensivkurser. Oavsett vad du är ute efter om det så är en enda lektion eller en komplett utbildning så hjälper vi dig med detta. Läs mer om oss här nedanför.

I våra utbildningar jobbar vi för att förbygga alkohol och drogandvändingen i trafiken. Utöver vårat eget arbete så är vi också en stolt sponsor av ”Ett Narkotikafritt Sverige 2000” (ENS 2000).

Kontakta oss idag

Personal

Robert

Utbildningsledare / Ägare

Språk: Svenska, Engelska

Utbildar: Manuell, Automat, Riskutbildning 1, Moped

Robert är tillsammans med Therese ägare av N Trafikskola. Han är utbildningsledare och trafiklärare på trafikskolan. Förutom körlektioner håller han introduktionsutbildningen och riskutbildning del 1. Som person är han lugn, positiv och har lätt till skratt. Robert tror på modern pedagogik där utbildningen utgår från elevens förkunskaper och anpassas därefter.

Therese

Trafiklärare / Ägare

Språk: Svenska, Engelska, Spanska

Utbildar: Manuell, Automat

Therese är tillsammans med Robert delägare i trafikskolan. Hon har sedan slutet av 2015 jobbat som trafiklärare. Therese har ett stort engagemang, är empatisk och har lätt att sätta sig in i elevernas situation och anpassa utbildningen där efter. Hon förstår och pratar en del spanska om det skulle vara extra hjälpsamt för dig i din utbildning

Jonas

Receptionist

Språk: Svenska, Engelska

Jonas sköter det mesta av trafikskolans administrativa arbete. Allt från bokningar av lektioner och kurser till betalningar och bokföring. Jonas gör det mesta för att din tid före och efter lektion eller kurs ska vara så trivsam som möjligt, så bli inte förvånad om han erbjuder dig något att dricka eller kanske en frukt i din väntan.

Calle

Trafiklärare

Språk: Svenska, Engelska 

Utbildar:Manuell, Automat, Moped

Calle är det senaste tillskottet på trafikskolan. Från och med hösten 2018 jobbar han hos oss. Som nyexaminerad har hon alla verktyg för en modern pedagogik. Calle är som alla andra som jobbar hos oss noggrann i sitt arbete, han har en härlig energi och nära till skratt. Calle kommer att vara delaktig i mopedutbildningen på skolan från våren 2019.

Micaela

Trafiklärare

Språk: Svenska

Utbildar: Manuell, Automat, Riskutbildning1

Micaela har varit mamma ledig under större delen av 2016. Under 2017 kommer hon tillbaka och kommer då att hålla körlektioner, skolans teorikurser samt riskutbildning del 1. Som lärare är hon lugn och pedagogisk och tror på att ge eleven utrymme att pröva sig fram. Hon älskar att se elever utvecklas och känner sig privilegierad att få vara med i den utveckling eleverna har när de tillsammans jobbar mot körkortet.

Husse

Trafiklärare

Språk: Svenska, Engelska, Arabiska

Utbildar: Manuell, Automat, MC, Riskutbildning 1 MC

Husse började hos oss sommaren 2016. Han är en lärare med stort lugn och tålamod. Han är väldigt uppskattad för sitt sätt att nå ut till eleverna och engagemang att hjälpa dem att ta sitt körkort. Husse har tidigare jobbat med MC-utbildningar och kommer under 2017 att hålla i dem hos oss på N Trafikskola.

Sara

Trafiklärare

Språk: Svenska, Engelska, Arabiska

Utbildar: Manuell, Automat

Sara har jobbat hos oss sedan hösten 2016. Sara sprudlar av energi och har en entusiasm som driver eleverna framåt i utbildningen. Sara är som alla andra som jobbar hos oss noggrann i sitt arbete. Hon har ett stort intresse för bilar och motorcyklar. Har vi en blivande kvinlig MC-Lärare? Sara förstår och pratar arabiska, har du lite svårare för svenskan så kan hon vara ditt alternativ.

Resurs bank -Låna spara, betala med hjälp av Resurs

Att skaffa körkort är en viktig milstolpe för många. För de flesta är körkortet lika med frihet – att kunna ta sig dit man vill och behöver, när som helst. Vägen till körkortet kan vara olika lång och kostsam. Ibland behövs en strategi för hur körkortet ska finansieras, vissa väljer att spara, andra att låna till sitt körkort. Här nystar vi ut några olika vägval.

Kurser