Personal

Om oss
Robert

Robert

Utbildningsledare / Ägare

Språk: Svenska, Engelska
Utbildar: Manuell, Automat, Riskutbildning 1, Moped
Robert är tillsammans med Therese ägare av N Trafikskola. Han är utbildningsledare och trafiklärare på trafikskolan. Förutom körlektioner håller han introduktionsutbildningen och riskutbildning del 1. Som person är han lugn, positiv och har lätt till skratt. Robert tror på modern pedagogik där utbildningen utgår från elevens förkunskaper och anpassas därefter.

Therese

Therese

Trafiklärare / Ägare

Språk: Svenska, Engelska, Spanska
Utbildar: Manuell, Automat,
Therese är tillsammans med Robert delägare i trafikskolan. Hon har sedan slutet av 2015 jobbat som trafiklärare. Therese har ett stort engagemang, är empatisk och har lätt att sätta sig in i elevernas situation och anpassa utbildningen där efter. Hon förstår och pratar en del spanska om det skulle vara extra hjälpsamt för dig i din utbildning.

Jonas

Jonas

Receptionist

Språk: Svenska, Engelska
Jonas sköter det mesta av trafikskolans administrativa arbete. Allt från bokningar av lektioner och kurser till betalningar och bokföring. Jonas gör det mesta för att din tid före och efter lektion eller kurs ska vara så trivsam som möjligt, så bli inte förvånad om han erbjuder dig något att dricka eller kanske en frukt i din väntan.

Calle

Calle

Trafiklärare

Språk: Svenska, Engelska 

Utbildar:Manuell, Automat, Moped
Calle är det senaste tillskottet på trafikskolan. Från och med hösten 2018 jobbar han hos oss. Som nyexaminerad har hon alla verktyg för en modern pedagogik. Calle är som alla andra som jobbar hos oss noggrann i sitt arbete, han har en härlig energi och nära till skratt. Calle kommer att vara delaktig i mopedutbildningen på skolan från våren 2019.

Micaela

Micaela

Trafiklärare

Språk: Svenska

Utbildar: Manuell, Automat, Riskutbildning1

Micaela har varit mamma ledig under större delen av 2016. Under 2017 kommer hon tillbaka och kommer då att hålla körlektioner, skolans teorikurser samt riskutbildning del 1. Som lärare är hon lugn och pedagogisk och tror på att ge eleven utrymme att pröva sig fram. Hon älskar att se elever utvecklas och känner sig privilegierad att få vara med i den utveckling eleverna har när de tillsammans jobbar mot körkortet.

Husse

Husse

Trafiklärare

Språk: Svenska, Engelska, Arabiska

Utbildar: Manuell, Automat, MC, Riskutbildning 1 MC
Husse började hos oss sommaren 2016. Han är en lärare med stort lugn och tålamod. Han är väldigt uppskattad för sitt sätt att nå ut till eleverna och engagemang att hjälpa dem att ta sitt körkort. Husse har tidigare jobbat med MC-utbildningar och kommer under 2017 att hålla i dem hos oss på N Trafikskola.

Sara

Sara

Trafiklärare

Språk: Svenska, Engelska, Arabiska

Utbildar: Manuell, Automat,
Sara har jobbat hos oss sedan hösten 2016. Sara sprudlar av energi och har en entusiasm som driver eleverna framåt i utbildningen. Sara är som alla andra som jobbar hos oss noggrann i sitt arbete. Hon har ett stort intresse för bilar och motorcyklar. Har vi en blivande kvinlig MC-Lärare? Sara förstår och pratar arabiska, har du lite svårare för svenskan så kan hon vara ditt alternativ.

Boka körlektion

Redan elev?

Boka via elevcentralen eller ring vår reception på 08-7165504.

Bemannad mån-tor 10:00–18:00

Fredagar 10-15

Första körlektionen?

Innan du börjar köra med oss så behöver du skriva in dig som elev på skolan. Efter det så får du ett lösenord som gör att du kommer in på elevcentralen.

Till inskrivningen.

Se våra priser

Här kan du läsa mer om våra priser. Vi har ett tydligt och enkelt upplägg för att du ska se precis vad det kostar.

Om oss

Trafikskolan har funnits i Finntorps Centrum sedan 1991. Vi är för tillfället sex lärare som jobbar här. Vi har körlektioner från 07:00 till 20:00 de flesta dagar i veckan.

Körtider

Mån – Tor 07:00 – 20:00
Fredag 07:00 – 15:00

Gamla Värmdövägen 6
131 37 Nacka

Kontakta oss

Tel: 08-7165504
Mail:
info@ntrafikskola.se
Mån – Tors 10:00 – 18:00
Fredagar 10:00 - 15:00